Jose Melaard, 

Engineering

Zwijnenburg Engineering

Neem contact op

Een no-nonsense cultuur, een hands-on mentaliteit, korte lijnen met productie en werkvoorbereiding en goede communicatie resulteren in een gedegen en kundige engineering afdeling welke elke uitdaging op het gebied van scheeps- en jachtbouw projecten aan kan.

Engineering

Ons vakmanschap van A to Z

Het engineeringproces stopt niet wanneer de tekeningen klaar zijn. De hands-on en gedreven mindset van de verschillende engineers resulteert in het feit dat de engineers ook tijdens de (ver-)bouw van verschillende projecten goed tot hun recht komen en aldaar hun kennis en kunde fysiek kunnen toepassen maar ook kunnen uitbreiden. Bouwbegeleiding, on-site in-meten, meedenken met in- of verbouw opties, on-site engineering en ad-hoc wijzigingen ontwerpen behoren tot de mogelijkheden.

Modellen

Unieke kwaliteiten

Zwijnenburg Engineering’ unieke kwaliteiten

Engineers en Werkvoorbereiders

Zwijnenburg Engineering bestaat uit kundige engineers welke zich focussen op zowel het basis als het detail ontwerp van scheeps- en jachtbouw projecten. Er wordt enorm geïnvesteerd in jonge engineers welke intern opgeleid en begeleid worden en waarbij een goede koppeling met de praktijk wordt gemaakt. Er wordt praktisch en oplossingsgericht gewerkt met als doel voor elke uitdaging en oplossing te vinden.

Onze werkvoorbereiders verzorgen de juiste informatie en bouwpakketten voor de productie.

Software paketten

Software -pakketten zoals Nupas Cadmatic, Autocad, Rhino etc. worden dagelijks gebruikt. Aangezien de koppeling tussen engineering, werkvoorbereiding en productie extreem belangrijk is wordt er ook gestuurd om te engineeren voor productie. Dit betekent dat er tijdens het engineeringproces al goed gekeken wordt naar het doel, de maakbaarheid en het kostenplaatje. Deze begrippen moeten in balans zijn om tot een gedegen en kosten vriendelijk eindproduct te komen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

Locaties

Zwijnenburg Locaties

IJsseldijk 97, 2901 BR, Capelle aan den IJssel
Head Office, Shipyard, Quayside, Slipway, Engineering, Construction Hall
Parallelweg 6-8, 2921 LE, Krimpen aan den IJssel
Machineshop & Construction Halls
Industrieweg 2a, 2921 LB, Krimpen aan den IJssel
Construction Halls & Quayside

Zwijnenburg

Ontdek meer engineering

Neem contact op