Jose Melaard, 

Engineering

Zwijnenburg Engineering

Neem contact op

Ons vakmanschap van A tot Z

Het engineeringproces stopt niet wanneer de tekeningen klaar zijn. Onze engineers hebben een hands-on en gedreven mindset. In een diversiteit aan projecten kunnen zij hun expertise toepassen en ontwikkelen.

Onze engineering services lopen uiteen van bouwbegeleiding, 3D inmeten op locatie, meedenken over mogelijkheden voor in- of verbouw, on-site engineering tot het ontwerpen van ad-hoc wijzigingen van het ontwerp.

No-nonsense cultuur

Een no-nonsense cultuur, een hands-on mentaliteit, korte lijnen met productie en werkvoorbereiding en goede communicatie resulteren in een gedegen en kundige engineering afdeling welke elke uitdaging op het gebied van scheeps- en jachtbouw projecten aan kan.

Modellen

Unieke kwaliteiten

Zwijnenburg Engineering’s unieke kwaliteiten

Engineers en Werkvoorbereiders

Zwijnenburg Engineering bestaat uit kundige engineers die zich focussen op zowel het basis als het detail ontwerp van scheeps- en jachtbouw projecten. Er wordt enorm geïnvesteerd in jonge engineers welke intern opgeleid en begeleid worden en waarbij een goede koppeling met de praktijk wordt gemaakt. Er wordt praktisch en oplossingsgericht gewerkt met als doel voor elke uitdaging en oplossing te vinden. onze werkvoorbereiders zorgen voor de juiste informatie en bouwpakketten voor de productie.

Software paketten

Software -pakketten zoals Nupas Cadmatic, Autocad, Rhino etc. worden dagelijks gebruikt. Aangezien de koppeling tussen engineering, werkvoorbereiding en productie extreem belangrijk is wordt er ook gestuurd om te engineeren voor productie. Dit betekent dat er tijdens het engineeringproces al goed gekeken wordt naar het doel, de maakbaarheid en het kostenplaatje. Deze begrippen moeten in balans zijn om tot een gedegen en kosten vriendelijk eindproduct te komen.

3D meten

We kunnen alles meten. Hiervoor maken we gebruik van een professioneel Leica Nova 3D meetinstrument met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid, dat gecombineerd wordt met geavanceerde onboard software. Dit creëert een zeer krachtig instrument voor het meten binnen het gebied van de sub millimeter en sub seconden voor alle soorten bouwprojecten. Bijvoorbeeld naar het (vooraf meten van) scheepsbouwsecties, voortstuwingssystemen, verspanende producten, ombouwprojecten en interieurbouw. The sky is the limit.

Hoe werkt het? Met onder andere ‘Step’- bestanden van tekenprogramma’s als Nupas of Rhino definiëren we vooraf meetpunten. Deze gemeten resultaten worden naderhand in de computer geanalyseerd door een ruimtelijk analysator en gepresenteerd in een helder meetrapport.

Locaties

Zwijnenburg Locaties

IJsseldijk 97, 2901 BR, Capelle aan den IJssel
Head Office, Shipyard, Quayside, Slipway, Engineering, Construction Hall
Parallelweg 6-8, 2921 LE, Krimpen aan den IJssel
Machineshop & Construction Halls
Industrieweg 2a, 2921 LB, Krimpen aan den IJssel
Construction Halls & Quayside

Zwijnenburg

Ontdek meer engineering

Neem contact op