Jose Melaard, 

Jose Melaard, 

Jose Melaard, 

Constructions

Zwijnenburg Constructions

Neem contact op
Zwijnenburg Constructions te Middelharnis heeft een grondoppervlak van 5.000 m2 en een constructiehal van 600 m2. Het bedrijf bestaat al ruim 58 jaar onder de naam Constructiebedrijf Stekelenburg en is opgericht in februari 1962. In de jaren 1980/1990 nam voormalig directeur Geen Bak het constructiebedrijf over en werd zij onderdeel van het Zwijnenburg concern. Heden ten dage is ons constructiebedrijf in Middelharnis de tak Zwijnenburg Constructions.  Tevens is in 2020 het bedrijf NEN1090-2 gecertificeerd.
Constructions

Ons vakmanschap van A to Z

Constructiewerk door de jaren heen
Zwijnenburg Constructions vervaardigde in het verleden als Constructiebedrijf Stekelenburg voornamelijk staalconstructies voor diverse industrieën, Rijkswaterstaat, aannemers in de bouw, loodsenbouw en luifels voor tankstations. Tegenwoordig zijn deze activiteiten nog verder uitgebreid met onder andere specifiek constructiewerk voor superjachten, zoals equipment fundaties, lekbakken, luchtkokers, sub-secties, en losse tanks. Naast de jachtbouw worden er ook constructies vervaardigd zoals complete skids voor luchtcompressors, drijvende pontons, fender constructies en constructies voor de scheepsvoortstuwing industrie.
Unieke kwaliteiten

Zwijnenburg Constructions’ Unieke samenwerking

Zwijnenburg Constructions werkt nauw samen met Zwijnenburg Machineshop. Deze unieke combinatie van constructiewerk en machinaal verspanen zorgt ervoor dat projecten multi disciplinair voor de klant in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Constructieloods

Onze constructiewerkplaats is 50 x 12 m en voorzien van een 4-tal bovenloopkranen met een capaciteit van 5 ton. In de loods is een kantoor gevestigd met aangrenzend magazijn. Op het buiten terrein is de kantine en kleedruimte te vinden evenals diverse opslag faciliteiten.

Equipment

Onze werkplaats is voorzien van diverse gekalibreerde mig/mag machines met lasrookafzuiging, cirkelzaagmachines met digitale aanslagen, horizontale buigbank met een capaciteit van 30 ton, kolomboormachines, pons/knipmachine en plasma snijmachines.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

Locaties

Zwijnenburg Locaties

IJsseldijk 97, 2901 BR, Capelle aan den IJssel Head Office, Shipyard, Quayside, Slipway, Engineering, Construction Hall Parallelweg 6-8, 2921 LE, Krimpen aan den IJssel Machineshop & Construction Halls Industrieweg 2a, 2921 LB, Krimpen aan den IJssel Construction Halls & Quayside Molenweg 18, 3241 LH, Middelharnis Construction Hall
Zwijnenburg

Ontdek meer over onze constructies!

Neem contact op