Jose Melaard, 

Jose Melaard, 

Jose Melaard, 

Constructions

Zwijnenburg Constructions

Neem contact op

Zwijnenburg Constructions heeft twee extra constructiehallen in Krimpen aan den IJssel waar grote projecten in scheeps- en jachtbouw kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast fabriceert ons Constructiebedrijf hier de meest uiteenlopende (staal)constructies, in samenwerking met onze goed uitgeruste Machinefabriek.

Constructions

Ons vakmanschap van A to Z

Constructiewerk door de jaren heen
Zwijnenburg Constructions vervaardigde in het verleden als Constructiebedrijf Stekelenburg voornamelijk staalconstructies voor diverse industrieën, Rijkswaterstaat, aannemers in de bouw, loodsenbouw en luifels voor tankstations. Tegenwoordig zijn deze activiteiten nog verder uitgebreid met onder andere specifiek constructiewerk voor superjachten, zoals equipment fundaties, lekbakken, luchtkokers, sub-secties, en losse tanks. Naast de jachtbouw worden er ook constructies vervaardigd zoals complete skids voor luchtcompressors, drijvende pontons, fender constructies en constructies voor de scheepsvoortstuwing industrie.
Unieke kwaliteiten

De unieke samenwerking van Zwijnenburg Constructions

Zwijnenburg Constructions werkt nauw samen met Zwijnenburg Machineshop. Deze unieke combinatie van constructiewerk en machinaal verspanen zorgt ervoor dat projecten multi disciplinair voor de klant in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Constructieloods

Onze constructiewerkplaats is 50 x 12 m en voorzien van een 4-tal bovenloopkranen met een capaciteit van 5 ton. In de loods is een kantoor gevestigd met aangrenzend magazijn. Op het buiten terrein is de kantine en kleedruimte te vinden evenals diverse opslag faciliteiten.

Equipment

Onze werkplaats is voorzien van diverse gekalibreerde mig/mag machines met lasrookafzuiging, cirkelzaagmachines met digitale aanslagen, horizontale buigbank met een capaciteit van 30 ton, kolomboormachines, pons/knipmachine en plasma snijmachines.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

Locaties

Zwijnenburg Locaties

IJsseldijk 97, 2901 BR, Capelle aan den IJssel
Head Office, Shipyard, Quayside, Slipway, Engineering, Construction Hall
Parallelweg 6-8, 2921 LE, Krimpen aan den IJssel
Machineshop & Construction Halls
Industrieweg 2a, 2921 LB, Krimpen aan den IJssel
Construction Halls & Quayside 

Zwijnenburg

Ontdek meer over onze constructies!

Neem contact op