• Shipyard

  Onze Scheepswerf heeft drie locaties. Haar hoofdlocatie de IJsselwerf te Capelle aan den IJssel, bestaat uit een (afmeer) kade, sectieloods, hellingloods en grote torenkraan. Tevens heeft onze Scheepswerf de beschikking over een aantal grote constructiehallen in Krimpen aan den IJssel. Op onze Scheepswerf worden grote jacht- en scheepsbouw projecten uitgevoerd.

  Meer informatie
 • Engineering

  Onze Engineering is gevestigd op onze Scheepswerf waardoor er korte lijnen zijn met de productie. Onze engineers richten zich op zowel het basis en detail ontwerp van jacht en scheepsbouw projecten. Onze werkvoorbereiders verzorgen de juiste informatie en bouwpakketten voor de productie. Er wordt o.a gewerkt met Cadmatic, Autocad en Rhino 3D software.

  Meer informatie
 • Machineshop

  Onze Machinefabriek heeft twee ruime bedrijfshallen die voorzien zijn van moderne draai- en freesbanken waarmee de meest uiteenlopende machinale projecten worden uitgevoerd. Onze Machinefabriek is DNV ISO 9001:2015 gecertificeerd en kan laswerk onder de norm ISO 3834-2 uitvoeren.

  Meer informatie
 • Constructions

  Ons Constructiebedrijf heeft de beschikking over een twee extra constructiehallen in Krimpen aan den IJssel waar grote jacht- en scheepsbouw projecten kunnen worden uitgevoerd, ook in samenwerking met onze goed uitgeruste Machinefabriek.

  Meer informatie
Over Zwijnenburg

With passion we create

Benieuwd naar ons verhaal?