Nieuws

Oplevering sectie Industrieweg Oplevering sectie Industrieweg Oplevering sectie Industrieweg Oplevering sectie Industrieweg

Oplevering sectie Industrieweg

Op dinsdag 7 november 2017 hebben wij weer een sectie opgeleverd aan onze opdrachtgever. Dit is de tweede sectie die in een serie van tweeëntwintig gebouwd worden op respectievelijk de Parallelweg en Industrieweg. De sectie is met een bok opgehaald van onze locatie Industrieweg, welke net als de Parallelweg direct aan het water is gelegen. Hierdoor is het voor Zwijnenburg mogelijk om grote constructiedelen op een gemakkelijke manier over het water te vervoeren.

Na jarenlang alleen bezig geweest te zijn met voornamelijk casco(jacht)bouw laat Zwijnenburg hiermee tevens zien dat het ook zijn hand niet omdraait voor allerlei andere (grote) constructiewerkzaamheden, zoals sectiebouw. Het bedrijf beschikt over grote sectieloodsen, afbouwloodsen en een splinternieuwe machinefabriek. Op deze manier zijn wij in staat om (potentiële) opdrachtgevers op verscheidene disciplines te bedienen. Uiteraard, zoals van Zwijnenburg gewend, van hoogwaardige kwaliteit, op tijd en conform afspraak!